Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder zonder rijbewijs botst tegen auto in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Stalkaarsen in Gorinchem heeft zaterdagmiddag 15 januari 2022 een aanrijding plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde omstreeks 13.55 uur op de kruising bij de Scheywijck. Een scooterrijder, die reed zonder rijbewijs, verleende op de kruising geen voorrang aan een auto van rechts. De scooterrijder botste tegen de voorkant van de auto en kwam ten val.

Politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Geen van de betrokkenen bleek ernstig gewond. Tegen de scooterrijder is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs, het niet verlenen van voorrang en het veroorzaken van gevaar of hinder op de weg. Beiden voertuigen liepen schade op bij de aanrijding. De politie hielp de betrokkenen met het invullen van een schadeformulier.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer