Tiplijn: 06-19541384

Jongens (11 en 14 jaar) met mes, boksbeugel en stroomstootwapen aangehouden in Dordrecht

1

DORDRECHT – De politie heeft vrijdag 14 januari 2022 twee jongens van 11 en 14 jaar aangehouden in Dordrecht. Er kwam een melding binnen dat de twee tieners met een taser zouden lopen op de Lange Breestraat. Na een korte achtervolging in het centrum van Dordrecht kon de politie de twee jongens aanhouden. De 11-jarige jongen bleek een mes op zak te hebben. De 14-jarige jongen had inderdaad een stroomstootwapen en ook een boksbeugel bij zich.

De 11-jarige jongen is na een gesprek met zijn ouders op het politiebureau door de agenten aan hen overgedragen. De politie maakt melding bij Veilig Thuis van het zorgwekkende gedrag van de tiener. Tegen de 14-jarige jongen is proces-verbaal opgemaakt, zo laat de politie weten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer