Tiplijn: 06-19541384

Forse schade na woningbrand in Gorinchem

0

GORINCHEM – In een woning aan de Rond de Watertoren in de binnenstad van Gorinchem is zaterdagochtend 8 januari 2022 brand uitgebroken. Omstreeks 10.00 uur werd de brand ontdekt en de brandweer gealarmeerd. De brand werd al snel opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. Uit voorzorg kwam ook een ambulance ter plaatse. Bij de brand kwam veel rook vrij.

In de woning bleken achteraf geen mensen aanwezig te zijn. Brandweerlieden hebben de brand geblust. Door de brand heeft de woning forse schade opgelopen. Stichting Salvage gaat helpen met de afhandeling van de schade. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer