Tiplijn: 06-19541384

Autobranden in Papendrecht en Dordrecht tijdens jaarwisseling

1

PAPENDRECHT/DORDRECHT – In Papendrecht en Dordrecht zijn tijdens de jaarwisseling auto’s en een camperbus verwoest door brand. Net voor middernacht werd in Dordrecht een autobrand gemeld op de Jacob Catsstraat. Daar bleek een auto in brand te zijn gestoken. Bij aankomst van de brandweer bij de brand in de wijk Krispijn stond het voertuig al in lichterlaaie. De brand is geblust maar de auto is volledig verwoest. De wijkagenten van Krispijn zijn op zoek naar getuigen van de brandstichting.

In de Stellingmolen in Papendrecht vloog net na middernacht een auto in brand door vuurwerk. De Mini Cooper vloog bij het rechtervoorwiel in brand toen een vuurpijl daar terecht kwam. De brand kon snel worden geblust. Wel heeft de auto schade opgelopen.

Vanaf de Stellingmolen werd de brandweer direct doorgestuurd naar een volgende voertuigbrand in Papendrecht. Aan de Azaleastraat bleek een geparkeerde camperbus in brand te zijn gevlogen. De brandweer bluste de brand en koelde enkele gasflessen. De schade aan de camperbus is groot.

Foto’s: Rick Groenendijk en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer