Tiplijn: 06-19541384

Brandweer schaalt op naar middel hulpverlening bij gaslek in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Gildenweg in Gorinchem is zondag 26 december 2021 een gaslekkage ontstaan. Omstreeks 16.40 uur riepen medewerkers van netbeheerder Stedin de hulp in van de brandweer. In meerdere woningen zou gas zijn waargenomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Uit metingen door brandweerlieden kwam naar voren dat in de kruipruimten van vijf woningen een verhoogde concentratie gas aanwezig was.

De brandweer schaalde op naar middel hulpverlening waardoor extra personeel ter plaatse kwam. Medewerkers van Stedin hebben de lekkage verholpen. De woningen zijn door de brandweer geventileerd. Hoe de lekkage heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer