Tiplijn: 06-19541384

Twee gewonden bij ongeval op N830 bij Vuren

0

VUREN – Bij een ongeval op de kruising van de Molenlaan en de Graaf Reinaldweg N830 in Vuren zijn donderdag 23 december 2021 twee personen gewond geraakt. De aanrijding gebeurde omstreeks 16.35 uur. Politie, brandweer en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurders van beide voertuigen raakten gewond en zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De auto’s raakten bij het ongeval zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf opgehaald. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Vanwege het ongeval was de N830 enige tijd in beide richtingen afgesloten.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer