Tiplijn: 06-19541384

Veel rook in flatwoning Sliedrecht door vergeten pannetje

0

SLIEDRECHT – Een vergeten pannetje heeft donderdagavond 23 december 2021 veel rook veroorzaakt in een flatwoning aan de Professor Snelliusweg in Sliedrecht. Buren roken de brandlucht en belden de brandweer. Die kwam met twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse.

De deur van de flatwoning werd opengebroken en de woning bleek vol rook te staan. Het pannetje werd naar buiten gebracht. De ramen van de flatwoning zijn open gezet en vervolgen is er geventileerd. De schade aan de woning lijkt door de alertheid van de buren te zijn beperkt.

De overige flatbewoners die tijdelijk hun woning moesten verlaten mochten daarna weer terug hun woning in. De bewoonster van de flatwoning die vol rook stond is bij thuiskomst door de politie geïnformeerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer