Tiplijn: 06-19541384

Politie arresteert drie Dordtenaren voor drugshandel; geld en horloges aangetroffen

0

DORDRECHT – De politie heeft op 10 en 14 december in het centrum van Dordrecht een 35-jarige, een 47-jarige en een 53-jarige man uit Dordrecht gearresteerd. De mannen worden verdacht van handel in verdovende middelen.

Enige tijd geleden ontving de politie een anonieme melding dat er door het drietal gedeald zou worden vanuit panden en voertuigen. De politie stelde een onderzoek in en dit leidde uiteindelijk naar de inmiddels aangehouden mannen. De mannen zitten in voorlopige hechtenis. Zij moeten zich op een later tijdstip voor de rechter verantwoorden. In totaal werd bijna 100 gram harddrugs in beslaggenomen. Daarnaast troffen rechercheurs een groot geldbedrag aan en verschillende luxe goederen, waaronder dure merkhorloges.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer