Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder zwaargewond na frontale aanrijding in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een motorrijder is maandagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een bestelbus op de Jacobus Lipsweg in Dordrecht. Het ongeval gebeurde rond 19.00 uur. Door nog onbekende oorzaak kwamen de motor en de bestelbus frontaal in botsing.

Het letsel van de motorrijder bleek dusdanig ernstig dat er naast twee ambulances ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Het slachtoffer is door middel van een spoedtransport overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Hoe het nu met de motorrijder gaat, is onbekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer