Tiplijn: 06-19541384

Kleding aangetroffen bij sloot in Dordrecht; duikers doen onderzoek

0

DORDRECHT – Bij een sloot aan de Laan der Verenigde Naties / Nassauweg in Dordrecht is zondagmiddag 19 december kleding aangetroffen. Een meldster zag de kleding bij een rietkraag liggen en alarmeerde rond 15.00 uur de hulpdiensten. Brandweerduikers gingen op onderzoek uit en doorzochten de rietkraag en de sloot. Ook een politiehelikopter zocht vanuit de lucht mee naar een eventuele drenkeling.

Na enige tijd zoeken kwam er vanuit de naastgelegen tennisvereniging nieuwe informatie binnen. De kleding zou een dag eerder ook al bij de sloot hebben gelegen. Daarop werd besloten de zoekactie te stoppen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer