Tiplijn: 06-19541384

Zwaargewonde bij tweede ernstige aanrijding op A27

0

GORINCHEM – Een man is donderdag 16 december 2021 zwaargewond geraakt. Dit gebeurde op de A27 bij Gorinchem. Bij de botsing op de snelweg waren een personenauto en twee vrachtwagens betrokken. Vanwege de ernst van het ongeval, werden de politie, de brandweer, de ambulancedienst en de traumahelikopter opgeroepen voor hulp. De bestuurder van de personenauto bleek ernstig gewond te zijn. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is zorgwekkend. De vrachtwagenchauffeurs zijn ongedeerd gebleven.

Eerder op de ochtend botste op de A27 bij Hoogblokland een bestelwagen achterop een vrachtwagen. Ook daar raakte een man gewond. Meer informatie over dat ongeval is hier te vinden.

Foto’s: Max Liet.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer