Tiplijn: 06-19541384

Brandweer helpt patiënt uit Gorinchemse woning te halen

0

GORINCHEM – In de Weverstraat in Gorinchem heeft de brandweer woensdag 8 december de ambulancedienst geassisteerd. Rond het middaguur moest een patiënt horizontaal van de bovenverdieping van een woning worden gehaald. Daarom werd hulp van de brandweer ingeroepen die met een ladderwagen ter plaatse kwam.

Van een boom is een tak afgezaagd waarna de patiënt via de ladderwagen uit de woning kon worden getild. Ambulancepersoneel heeft de patiënt vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Aangezien de patiënt mogelijk besmet bleek met corona, werden volgens protocol na de inzet de brandweermensen ontsmet en de gebruikte materialen gereinigd.

Foto’s: Tim den Ottelander.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer