Tiplijn: 06-19541384

Man valt agenten aan met ijzeren staaf in Dordrecht; agent trekt dienstwapen

0

DORDRECHT – Een agent is dinsdagmiddag 7 december 2021 gewond geraakt bij een melding overlast op de Pearl Buck-erf in Dordrecht. Toen de agenten de verdachte wilden aanhouden, werkte hij sterk tegen. Uiteindelijk is de 28-jarige Dordtenaar wel aangehouden. De agent heeft letsel aan zijn hand opgelopen en is daarvoor behandeld in het ziekenhuis.

Dinsdag 7 december omstreeks vijf uur namen agenten poolshoogte bij een man die op de dag meerdere keren onnodig 112 had gebeld en daardoor voor overlast zorgde op de Meldkamer. Het gesprek escaleerde al snel in een dreigende situatie waarbij de verdachte de agenten met een ijzeren staaf aanviel. Een van de agenten zich genoodzaakt voelde om zijn dienstwapen te trekken.

Uiteindelijk kon de verdachte, met versterking, aangehouden worden. Een van de agenten raakte tijdens de aanhouding gewond aan zijn hand. Hij is hiervoor behandeld in het ziekenhuis.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer