Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand in schuurtjes slaat over naar woning in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een uitslaande brand in meerdere schuren is in de ochtend van zaterdag 4 december in Hendrik-Ido-Ambacht overgeslagen naar een woning. De brand ontstond in een schuur achter een woning aan de Paulusweg en werd om 8.45 uur ontdekt. De brandweer ging met spoed ter plaatse naar de brand met metershoge vlammen. De brand breidde uit naar een schuur achter een woning aan de Frederik Hendrikstraat. Het vuur sloeg daarna al snel over naar een woning aan de Frederik Hendrikstraat.

De bewoners konden de woning op tijd verlaten. De brand werd opgeschaald naar middelbrand en ook een tweede blusvoertuig en ladderwagen werden ingezet. De politie sloot de Paulusweg af om de brandweer een goede werkruimte te geven. Rond 9.30 uur kon het sein brandmeester worden gegeven.

Twee schuurtjes zijn volledig afgebrand en ook de woning heeft brandschade. Brandonderzoekers van de brandweer doen onderzoek om de oorzaak van de brand te achterhalen. Stichting Salvage gaat met de bewoners van de getroffen woning in gesprek en zal de schade opnemen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer