Tiplijn: 06-19541384

Lichaam van vermiste vrouw uit Hardinxveld aangetroffen

0

DORDRECHT – De vrouw uit Hardinxveld-Giessendam, die sinds zondag 21 november werd vermist, is overleden aangetroffen. Dat laat de politie weten. De 54-jarige vrouw werd sinds zondag 21 november vermist. Via burgernet en social media werden burgers gevraagd om tips rond de vermissing. Het onderzoek naar de vermissing leidde tot een zoekactie enkele dagen later op de Beneden Merwede bij Sliedrecht. Een politieboot met sonar zocht daar ter hoogte van de Baanhoekbrug.

De vrouw werd niet direct gevonden maar uiteindelijk is het lichaam van de vrouw alsnog aangetroffen in het water bij de brug naar Dordrecht, zo laat de politie weten. Na onderzoek gaat de politie niet uit van een misdrijf of ongeval.

Denk je aan zelfmoord? Neem contact op met 0800-0113 of chat via www.113.nl.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer