Tiplijn: 06-19541384

Zoekactie op rivier bij Sliedrecht naar vermiste vrouw

0

SLIEDRECHT – Een politieboot met sonar is woensdag 24 november urenlang ingezet voor een zoekactie op de Beneden Merwede bij Sliedrecht. De zoekactie wordt gedaan in het onderzoek naar de uit Hardinxveld-Giessendam vermiste Johanna. Dat laat een woordvoerder van de politie weten.

De 54-jarige vrouw wordt sinds zondag 21 november vermist. Ze zou toen op een donkerblauwe damesfiets met blauwe fietstassen en een rieten mand aan het stuur zijn vertrokken. Maandag verstuurde de politie via burgernet een oproep in de hoop tips te ontvangen. Ook werd er via social media een foto van de vrouw gedeeld.

De vrouw wordt nog steeds vermist. In het onderzoek heeft de politie aanleiding om te zoeken in de rivier ter hoogte van de Baanhoekbrug. Een politieboot met sonar doorzoekt nauwkeurig de Beneden Merwede.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer