Tiplijn: 06-19541384

Kind heeft medische hulp nodig in Zwijndrecht; traumateam assisteert

1

ZWIJNDRECHT – Een kind had zaterdag 4 december medische hulp nodig in een woning aan de Stoop van Zwijndrechtstraat in Zwijndrecht. Hulpdiensten werden om 14.45 uur opgeroepen. Naast twee ambulances werd ook direct het team van de traumahelikopter opgeroepen. Deze was nog in de buurt na een inzet in Papendrecht en was als eerste ter plaatse.

Het kind is gestabiliseerd en vervolgens onder begeleiding van de trauma-arts naar het Erasmus MC gebracht. De politie verzorgde een spoedtransport om zo snel mogelijk bij het ziekenhuis te kunnen komen. Onbekend is wat er zich precies heeft voorgedaan. Ook is onbekend wat de toestand van het kind is.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Deze jongen is helaas overleden. Hij zat in de eerste klas van de middelbare school.

    Hij blijkt in het touw van z’n boxbal verstrikt te zijn geraakt en daadoor gestikt te zijn.

Reageer