Tiplijn: 06-19541384

Team traumahelikopter en brandweer assisteren bij medische noodsituatie in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Het team van de traumahelikopter en de brandweer hebben zaterdagmiddag de ambulancedienst geassisteerd aan de Grondmolen in Papendrecht. In een woning had rond 13.30 uur een patiënt medische hulp nodig. Naast ambulancepersoneel kwam ook het team van de Rotterdamse traumahelikopter met de auto ter plaatse.

Terwijl de patiënt gestabiliseerd werd bleek dat deze horizontaal uit de woning zou moeten worden gehaald. Daarop werd de brandweer opgeroepen. Een hoogwerker is ingezet om het slachtoffer uit de woning te tillen. Vervolgens is de patiënt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het vermoeden van een coronabesmetting kwamen diverse andere brandweereenheden ter plaatse om volgens protocol de ontsmetting te verzorgen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer