Tiplijn: 06-19541384

Gewapende overvallers crashen in Dordrecht tijdens achtervolging

0

DORDRECHT – Twee mannen die worden verdacht van een gewapende overval in Breda zijn in Dordrecht gecrasht. De mannen werden achtervolgd door de politie na een overval rond 16.15 uur op een woning aan de Petegemstraat in Breda. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie zette na de overval een achtervolging in op een verdachte auto.

De inzittenden reden via de A16 naar de N3 bij Dordrecht. Op de kruising van de afrit N3 met de Copernicusweg in Dordrecht ontstond een aanrijding tussen deze auto en een andere auto. De politie hield twee mannen aan. De inzittenden van de andere auto zijn door ambulancemedewerkers onderzocht. Tijdens de achtervolging raakte op de N3 nog een auto beschadigd.

Het duo wat is gearresteerd, is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Ook zullen de verdachten worden verhoord om na te gaan of zij bij de overval betrokken zijn geweest.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer