Tiplijn: 06-19541384

Team traumahelikopter assisteert bij medische noodsituatie in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Het team van de traumahelikopter heeft woensdagmiddag 24 november hulp verleend in Zwijndrecht. Ambulancepersoneel ging even voor 12.15 uur naar de Jacob Catsstraat voor een medische noodsituatie in een woning. De toestand van de patiënt bleek dermate verslechterd dat niet veel later een tweede ambulance en traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter landde op een grasveld in de omgeving, waarna het team het ambulancepersoneel assisteerde. Met de arts van de traumahelikopter aan boord zijn de ambulances naar het ziekenhuis gereden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer