Tiplijn: 06-19541384

Meisje (1) uit auto geslingerd en overreden bij ongeval in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een ernstig ongeval op de Baanhoekweg in Dordrecht is zondagmiddag 21 november een 1-jarig meisje gewond geraakt. Iets voor 15.00 uur gebeurde een aanrijding tussen twee voertuigen op de kruising van de Baanhoekweg met de op- en afrit N3. Door de klap werd het kindje uit een autostoeltje en vervolgens uit de auto geslingerd. Het meisje kwam op straat terecht waarna een andere auto over het kind heen reed, laat een politiewoordvoerder weten.

Naast ambulances kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. “Het kindje was aanspreekbaar maar is wel zo snel mogelijk naar het ziekenhuis vervoerd,” aldus de politie. De dreumes is naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Bij de politie is onbekend hoe het nu met haar gaat.

Foto: archief.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer