Tiplijn: 06-19541384

Man raakt gewond bij incident in woning Sliedrecht; vrouw aangehouden

0

SLIEDRECHT – Een man is vrijdagavond 19 november gewond geraakt bij een incident in een appartement aan de Geulstraat in Sliedrecht. Dat gebeurde even voor 23.00 uur in een flatwoning. Het slachtoffer zou door een scherp voorwerp gewond zijn geraakt aan zijn arm. Veel politie-eenheden kwamen op de melding af dat er onenigheid zou zijn.

Een agent met politiehond wist het appartement binnen te gaan. Agenten hebben de arm van de man afgebonden waarna ambulancepersoneel zich over hem heeft ontfermd. Het slachtoffer is onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis gebracht.

Agenten hebben een vrouw die in dezelfde woning aanwezig was aangehouden en meengenomen naar het politiebureau. Wat er zich precies heeft voorgevallen waardoor de man gewond raakte, is nog niet bekend. De politie is om meer informatie gevraagd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer