Tiplijn: 06-19541384

Fietsster gewond bij aanrijding voor politiebureau in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Voor het politiebureau in Sliedrecht op de kruising Rijnstraat / Waalstraat heeft zaterdag 20 november een aanrijding plaatsgevonden. Een oudere vrouw uit Sliedrecht fietste vanaf de Aldi aan de Rijnstraat de kruising over naar de Waalstraat, toen ze werd aangereden door een automobiliste die over de Rijnstraat reed. De vrouw kwam bij de aanrijding op straat terecht en liep in ieder geval schaafwonden aan haar hoofd op.

Buurtbewoners verleenden hulp en regelden een stoel waarin de vrouw kon gaan zitten. Ambulancepersoneel ontfermde zich niet veel later over het slachtoffer. Agenten hebben de fiets bij de woning van de vrouw gebracht. Van de boodschappen die de vrouw in haar fietstas had zitten bleef bij de aanrijding niet veel over.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer