Tiplijn: 06-19541384

Forensisch specialisten doen onderzoek na steekpartij bij burenruzie in Gorinchem

0

GORINCHEM – Forensisch specialisten van de politie doen onderzoek na de steekpartij vanmorgen voor een flatgebouw aan de Drossaartstraat in Gorinchem. Een woordenwisseling tussen twee buurmannen mondde vrijdagochtend 19 november 2021 uit in een steekpartij. Een 32-jarige man werd in zijn borst gestoken en is ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. Ook een 27-jarige vrouw raakte gewond in de schermutseling die volgde.

De politie heeft een 34-jarige man uit Gorinchem als verdachte aan kunnen houden. Hij was na de steekpartij zijn woning binnengegaan en werd daar door agenten aangehouden. De man zou vermoedelijk in verwarde toestand hebben gehandeld. Voorafgaand aan de ruzie zou de verdachte een autoband lek hebben gestoken. Ook zou al eerder een scooterband lek zijn gestoken. In de woning van de verdachte voeren de forensisch onderzoekers een onderzoek uit.

Daarnaast wordt in de omgeving een buurtonderzoek gedaan. De politie laat weten dat informatie over het incident en eventuele camerabeelden welkom zijn. Tips kunnen aan de politie worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Max Liet.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer