Tiplijn: 06-19541384

Man (32) neergestoken door buurman voor flatgebouw in Gorinchem; slachtoffer zwaargewond

0

GORINCHEM – Een 32-jarige man is vrijdagochtend ernstig gewond geraakt bij een steekpartij in Gorinchem. Het slachtoffer werd rond 07.50 uur voor een portiekflat aan de Drossaartstraat neergestoken door een verwarde man. De steekpartij zou hebben plaatsgevonden na een woordenwisseling. Het slachtoffer werd in zijn borst gestoken en raakte daarbij zwaargewond. Bij de schermutseling raakte ook een 27-jarige vrouw gewond doordat zij vermoedelijk werd geslagen.

De gewonde man is gestabiliseerd door ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team, dat met de traumahelikopter ter plaatse kwam. Vervolgens is het slachtoffer onder begeleiding van de MMT-arts naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. De gewonde vrouw is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Bij aankomst van de hulpdiensten was de 34-jarige verdachte van de steekpartij in zijn woning op de derde verdieping in het flatgebouw. Agenten wisten de man naar buiten te krijgen en hielden hem aan. Het zou gaan om een verwarde man die vermoedelijk kort voor de steekpartij ook de banden van meerdere auto’s van buren heeft lek gestoken.

De politie heeft de plaats delict afgezet. Ook de woning van de verdachte is afgesloten om onderzoek te gaan doen. Forensisch onderzoekers van de politie zijn onderweg om sporenonderzoek te gaan verrichten. Daarnaast wordt er een buurtonderzoek gedaan.

Foto’s: Max Liet.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer