Tiplijn: 06-19541384

Brandende accu in woning in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – In een woning aan De Kreken in Alblasserdam is zaterdagmiddag 13 november 2021 accu in brand gevlogen. De accu lag in een kamer in een oplader en vatte rond 16.45 uur vlam. De bewoner wist de accu naar buiten te brengen. Hij kreeg daarbij rook binnen. Niet veel later kwamen de brandweer en de ambulancedienst ter plaatse. De brandweer heeft de accu in een emmer water gelegd en daarna is de woning geventileerd.

De bewoners zijn nagekeken op rookinhalatie, maar hoefden niet meer naar het ziekenhuis. Omdat de accu naast de woning ook nog heeft gebrand, is daar ook enige schade ontstaan.

De Stichting Salvage is ter plaatse om te helpen bij de afhandeling van de schade.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer