Tiplijn: 06-19541384

Man springt van balkon na steekpartij in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Bij een steekincident in een woning aan de Hendrik Breitnerstraat in Papendrecht is een 32-jarige man gewond geraakt. De man sprong na het incident vanaf de derde verdieping naar beneden en kwam op de eerste etage terecht. Politie, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor hulp. De Papendrechter is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Even na 22.00 uur had het slachtoffer ruzie in de woning met waarschijnlijk drie andere mannen. Hierbij raakte hij gewond aan zijn hand nadat hij was gestoken. Hij wist de woning te ontvluchtten en liep opnieuw letsel op bij zijn val. Zijn drie belagers wisten te ontkomen. Agenten startten direct een onderzoek in de omgeving, spraken met getuigen en stelden sporen veilig. Er is tot nog toe niemand aangehouden.

Foto’s: Rick Groenendijk.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer