Tiplijn: 06-19541384

Dementerende man vermist in Dordrecht; familie maakt zich zorgen

0

DORDRECHT – In de wijk Sterrenburg in Dordrecht wordt sinds vanochtend 11.30 uur meneer Den Boer vermist. De 70-jarige man wordt vermist vanaf de Slagenburg. De Dordtenaar is dementerend en zijn familie maakt zich zorgen. Een burgernetactie ’s middags had niet het gewenste effect. De politie heeft maandagavond een oproep geplaatst op social media met twee foto’s van hem.

De vermiste zeventiger is 1,70 meter lang en heeft een slank postuur. Hij heeft een grijze baard en draagt een vaal oranjegekleurde winterjas. Mensen die tips hebben of de man aantreffen, wordt gevraagd te bellen naar de politie via 0900-8844 en te vragen naar het basisteam Drechtsteden Binnen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer