Tiplijn: 06-19541384

Flinke brand in flatwoning Zwijndrecht; katten uit woning gehaald

0

ZWIJNDRECHT – Zondagnacht 31 oktober heeft in een flatgebouw aan de Admiraal de Ruyterweg in Zwijndrecht een flinke brand gewoed. Rond 00.45 uur brak de brand uit in een flatwoning op de bovenste verdieping. Er raakte niemand gewond. Wel werden er twee katten door de brandweer uit de woning gehaald en overgedragen aan de dierenambulance. Eén van de katten zou korte tijd zijn gereanimeerd en het niet hebben gehaald.

Naast de woning waar de brand woedde moesten ook de bewoners van twee andere woningen hun woningen verlaten. Voor hen is onderdak geregeld. De stichting Salvage staat de gedupeerden bij in de afhandeling van de schade. De brandweer laat weten dat de oorzaak van de brand nog onbekend is.

Foto’s: Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer