Tiplijn: 06-19541384

Aanrijding tussen scooterrijder en fietsster in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op het Geldersepad ter hoogte van de Merwe Donk in Gorinchem heeft vrijdagochtend 29 oktober 2021 omstreeks 08.00 uur een ongeval plaatsgevonden. Een meisje op de fiets sloeg vanaf het Geldersepad af richting de Merwe Donk. Een scooterrijder die ook op het Geldersepad reed kon een aanrijding met de afslaande fietsster niet meer voorkomen. Politie en een ambulance waren snel ter plaatse. Na een korte check door ambulancepersoneel bleek dat geen van beiden verwondingen aan het ongeval overhield. Politieagenten hielpen de betrokkenen bij de afhandeling van de schade.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer