Tiplijn: 06-19541384

Dubbele botsing in Alblasserdam; scooterrijdster gewond èn verdacht

0

ALBLASSERDAM – Een 30-jarige vrouw uit Alblasserdam is donderdagmiddag 28 oktober 2021 met haar scooter tegen een vrachtwagen gebotst. Dit gebeurde op de kruising De Helling / Grote Beer in Alblasserdam. De scooterrijdster stond met haar snorscooter bij het verkeerslicht. Op dat moment kwam een vrachtwagenchauffeur, naar eigen zeggen, nog door het oranje verkeerslicht door de bocht. Een botsing volgde en de scooterrijdster liep een hoofdwond op.

Een blaastest wees uit dat het slachtoffer alcohol had genuttigd. Omdat de vrouw dermate gewond was dat zij niet met de politie mee kon, maar naar het ziekenhuis moet, vindt er geen ademanalyse op het politiebureau plaats, maar wordt er een bloedproef in het ziekenhuis gedaan om te zien hoeveel alcohol de scooterrijdster exact genuttigd had. De vrouw wordt verdacht van het overtreden van artikel 8 van de wegenverkeerswet.

Even na de aanrijding vond enkele tientallen meters verderop, onderaan de Brug over de Noord bij Alblasserdam, nóg een aanrijding plaats. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing. Eén bestuurder had gezondheidsklachten. Voor hem kwam een ambulance ter plaatse. Het letsel lijkt mee te vallen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer