Tiplijn: 06-19541384

Bestuurder verdwenen na ongeval in Dordrecht

0

DORDRECHT – De bestuurder van een bestelbus is er vandoor gegaan na een ongeval op de Mijlweg in Dordrecht. Het eenzijdige ongeval gebeurde in de nacht van zondag op maandag 25 oktober. Rond 01.15 uur gingen de politie en een ambulance met spoed ter plaatse. De hulpverleners troffen een beschadigde bestelbus aan die op een kruising van de Mijlweg tegen een paal was gereden. Een bestuurder was echter niet meer aanwezig. De politie heeft geprobeerd de bestuurder te vinden, dat is nog niet gelukt laat een woordvoerder weten. Onduidelijk is waarom de bestuurder er na het ongeval vandoor is gegaan. De beschadigde bestelbus is door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Foto’s: Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer