Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor onwelwording in flatwoning Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie, brandweer en ambulancedienst zijn dinsdagochtend 19 oktober 2021 met spoed uitgerukt naar de Wijnkoperstraat in Gorinchem. Omstreeks 11.00 uur werden politie en de ambulancedienst opgeroepen omdat de bewoonster van een flatwoning vermoedelijk in haar woning onwel was geworden. De deur werd niet opengedaan en men kreeg geen contact met de bewoonster.

De politie heeft ter plaatse de woning betreden en trof in de woning de vrouw aan. Het slachtoffer is naar buiten gebracht en overgedragen aan de ambulancedienst. In de woning hing een brand/gaslucht. De politie liet hierop ook de brandweer met spoed ter plaatse komen. De brandweer heeft in de woning metingen verricht. Er werden twee drooggekookte pannen aangetroffen. De bewoonster is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Woningcorporatie Poort6 kwam ter plaatse voor afhandeling van het incident.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer