Tiplijn: 06-19541384

Schoten gelost bij ruzie op straat in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een ruzie op straat vannacht in Dordrecht is geschoten. Er raakte niemand gewond. In de nacht van woensdag op donderdag 7 oktober ging het mis in de Vincent van Goghstraat in Dordrecht. Rond 00.20 uur escaleerde het conflict zodanig, dat er schoten werden gelost. De politie ging af op meldingen van buurtbewoners uit Oud-Krispijn en startte een onderzoek. Er is met het slachtoffer en getuigen gesproken en er is sporenonderzoek verricht. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden. Mensen die meer informatie of camerabeelden hebben, kunnen dit te delen met de politie via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer