Tiplijn: 06-19541384

Rookmelder verraadt vergeten pannetje op het vuur in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een rookmelder heeft dinsdagavond 5 oktober 2021 een vergeten pannetje op het vuur verraden in Dordrecht. Omstreeks 21.00 uur belden bewoners van een appartementencomplex aan de Krispijnseweg de brandweer omdat zij een rookmelder hoorden afgaan in de woning van één van de buren. De bewoners van de flatwoning deden niet open bij aanbellen.

Bij aankomst van de brandweer bleken ook de ramen van de desbetreffende woning beslagen. Daarop werd besloten om de deur van de woning te forceren. In de woning bleek nog een pannetje op het vuur te staan, waardoor de woning vol rook stond. De brandweer heeft het pand geventileerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer