Tiplijn: 06-19541384

Duikteams en traumahelikopter rukken uit voor vermist meisje in Langerak

1

LANGERAK – De hulpdiensten zijn maandagmiddag 4 oktober 2021 uitgerukt voor een vermist 2-jarig meisje in Langerak. Het kind raakte even voor het middaguur zoek. De politie ging ter plaatse ging om te zoeken naar het vermiste meisje.

Omdat achter de woning van het meisje een sloot is gelegen, werd rekening gehouden met het scenario dat het kind in het water aan het Slotplein terecht zou zijn gekomen. Daarom werden ook duikteams van de brandweer, ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

Het meisje werd al snel gevonden. De brandweer van Nieuwpoort/Langerak en brandweerduikers van Schoonhoven hebben kort de sloot doorzocht. “Nog voordat de brandweer goed en wel ter plaatse was, konden de eenheden met vervolg,” vertelt brandweerwoerdvoerder Loeki den Besten. Ook de traumahelikopter, die al boven Langerak vloog, kon weer terugkeren naar Rotterdam Airport.

Foto: archief.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer