Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt tegen flatgebouw in Dordrecht; schade aan gevel en auto’s

0

DORDRECHT – Een automobilist is vrijdagochtend 1 oktober 2021 tegen de gevel van een flatgebouw aan de Eisingahof in Dordrecht gereden. Het ongeval gebeurde even voor 08.00 uur. De inzittenden van de auto raakten bij het ongeval niet gewond. Wel ontstond er schade aan de gevel van het flatgebouw en raakte de auto flink beschadigd. Ook een auto op de parkeerplaats werd geraakt en liep schade op. De brandweer en politie kwamen ter plaatse en hebben voor de veiligheid de plaats van het ongeval afgezet. Een aannemersbedrijf zal de schade aan het gebouw herstellen. Hoe het ongeval kon gebeuren, is onbekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer