Tiplijn: 06-19541384

Auto in Sliedrecht verwoest door brand na brandstichting

0

SLIEDRECHT – Een geparkeerde auto in de Horst in Sliedrecht is in de nacht van donderdag 30 september op vrijdag 1 oktober door brand verwoest. De brand is aangestoken, zo blijkt uit camerabeelden. De brandweer werd om 03.15 uur opgeroepen en kwam met spoed ter plaatse. De auto stond op dat moment al in lichterlaaie.

Voor aankomst van de brandweer waren enkele luide knallen te horen, waarschijnlijk van het klappen van de autobanden. Hoewel het vuur snel onder controle was, raakte de auto total loss.

Op camerabeelden zou te zien zijn dat een persoon de auto in brand steekt. De politie onderzoekt de zaak. Mensen die ook camerabeelden hebben of meer weten over de brandstichting, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer