Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor brand in bedrijfshal in Gorinchem

0

GORINCHEM – De brandweer is woensdagochtend 29 september 2021 uitgerukt naar een bedrijf aan de Edisonweg in Gorinchem. Omstreeks 06.50 uur ontdekte een medewerker dat de bedrijfshal vol met rook stond. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de brandweerlieden was het vuur al grotendeels gedoofd. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en het pand geventileerd. Een ambulance is ter plaatse gekomen voor een medewerker die rook had ingeademd. Na controle door ambulancepersoneel bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer