Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste botst tegen lantaarnpaal op De Helling in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 62-jarige automobiliste uit Papendrecht is vrijdagavond 24 september 2021 met haar voertuig tegen een lantaarnpaal gebotst. Dit gebeurde rond 19.10 uur op De Helling in Alblasserdam. De bestuurster raakte verblind door de laaghangende zon en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Door de klap kwam er veel stoom en rook vrij, waardoor het er even op leek dat de auto in brand was gevlogen. De brandweer werd daarom opgeroepen voor een autobrand.

Eenmaal ter plaatse bleek dat auto niet te branden. De automobiliste had onder meer last van pijn op de borst. Voor haar kwam een ambulance met spoed ter plaatse.

De gecrashte auto is opgehaald door een bergingsbedrijf.

Foto’s: Cornelis Buitendijk en Peter Stam.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer