Tiplijn: 06-19541384

Onbekende drenkeling uit het water gehaald en gereanimeerd in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een nog onbekende drenkeling is zondag uit het water van de Linge bij Gorinchem gehaald en gereanimeerd. De drenkeling werd zondag 19 september aan het einde van de middag ontdekt in de Linge. De hulpdiensten rukten met spoed uit en op het terrein van een bedrijf aan de Spijksedijk kon het slachtoffer door de politie en brandweer uit het water worden gehaald.

Zorgwekkend
De man moest worden gereanimeerd en is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is zorgwekkend, zo laat een politiewoordvoerder weten. De identiteit van de drenkeling is nog niet bekend. Ook is onduidelijk hoe hij te water raakte: “We hebben hem nog niet kunnen spreken en weten niet hoe hij in het water is gekomen.”

Kleding
Een politiehelikopter vloog enige tijd boven de locatie van het incident. Op de Lingebrug werden kleding en schoenen aangetroffen. De politie heeft de kleding meegenomen en houdt er rekening mee dat dit van de man is. Mensen die iemand missen of een idee hebben wie de te water geraakte man kan zijn, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer