Tiplijn: 06-19541384

Politie ontdekt vier auto-inbraken in Gorinchem

0

GORINCHEM – Na een melding van een mogelijke inbraak hebben agenten maandagochtend 13 september 2021 meerdere auto-inbraken ontdekt. Omstreeks 4.30 uur werd naar de politie gebeld dat er harde klappen te horen zouden zijn in de omgeving van de Bagijnenwal in Gorinchem. Agenten die op de melding afgingen troffen op het parkeerterrein bij de molen Nooit Volmaakt vier personenauto’s aan met een ingeslagen ruit.

Op ruiten van andere auto’s waren duidelijk vegen te zien. Gezien de weersomstandigheden waren de ruiten vochtig en heeft de auto-inbreker bij nog meer auto’s over de ramen geveegd om naar binnen te kijken.

Onduidelijk was maandagochtend nog wat er precies uit de vier auto’s is gestolen. De politie onderzoekt de auto-inbraken en zoekt camerabeelden en getuigen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer