Tiplijn: 06-19541384

Brandweer loopt 1,5 kilometer voor melding in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is vrijdagochtend 10 september 2021 uitgerukt voor een melding over een koe te water in de weilanden achter het Kortland in Alblasserdam. De brandweerlieden liepen via een smal wandelpad richting de meldster. Eenmaal op de locatie aangekomen, bleek dat er inmiddels ook een boer met een trekker was gearriveerd.

Met behulp van de trekker kon het dier op de kant worden getrokken. De inzet van de brandweer was verder niet nodig. De brandweer kon weer lopend terug naar de tankautospuit. In het totaal werd er 1,5 kilometer gelopen.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer