Tiplijn: 06-19541384

Zware-vesten-melding in wijk Waterland in Alblasserdam; “Geen specifieke dreiging”

0

ALBLASSERDAM – De politie is woensdagochtend 8 september 2021 met spoed naar de De Boezem in de wijk Waterland in Alblasserdam gereden. De agenten droegen daarbij de zware, kogelwerende vesten. Met een politiebus werd de toeging tot de wijk afgezet.

 

De Boezem is de straat waar de woning staat van de vriendin van de hoofdpersoon uit de vergisontvoeringszaak. Wat er precies aan de hand was, werd woensdag nog niet duidelijk.

Een woordvoerster van de politie laat weten: “Ze zijn gewoon overal controles aan het doen. Dat is voor de rust in de wijk, om te laten zien dat we aanwezig zijn en er bovenop zitten. Het was een goeie controle langs alle woningen. Er is geen specifieke dreiging.”

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer