Tiplijn: 06-19541384

Steekpartij op vakantiepark in Dordrecht; man raakt gewond

0

DORDRECHT – Een man is bij een steekpartij op een vakantiepark aan de Rijksstraatweg in Dordrecht gewond geraakt. Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag 5 september net na middernacht. In eerste instantie werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer bleek gewond te zijn geraakt aan zijn arm. De verwondingen bleken mee te vallen, inzet van het team van de traumahelikopter was niet nodig.

De man is door ambulancepersoneel nagekeken en voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De aanleiding van de steekpartij was een ruzie in de relationele sfeer, zo laat een politiewoordvoerder weten. Uiteindelijk is er niemand aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer