Tiplijn: 06-19541384

Dronken Pool crasht in Noordeloos

0

NOORDELOOS – Een 46-jarige Poolse automobilist is vrijdagavond 3 september in Noordeloos gecrasht. De man, die verblijft in Langerak, bleef bij het eenzijdige ongeval ongedeerd. Na het ongeval stapte de man uit en viel in de sloot. Hij kon hier op eigen kracht weer uitkomen. De politie ging met spoed ter plaatse en trof een dronken slachtoffer aan. “Het viel mij direct op dat de verdachte stond te wankelen op zijn benen, praatte met dubbele tong en ongelofelijk rook naar alcohol,” schrijft de agent die de man aantrof op Instagram.

Een blaastest en vervolgens ademanalyse wezen uit dat de man inderdaad behoorlijk onder invloed van alcohol was. De uitgeademde zuurstof van de man bleek 650 ugl alcohol te bevatten, terwijl maximaal 220 ugl in het verkeer is toegestaan. De Pool was dermate onder invloed dat zijn rijbewijs is ingenomen. De officier van justitie zal zich buigen over het proces-verbaal en het ingenomen rijbewijs.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer