Tiplijn: 06-19541384

Tweede aanhouding na explosie in Alblasserdam; man (24) opgepakt voor plaatsen explosieven

0

ALBLASSERDAM – In het onderzoek naar de reeks geweldsincidenten in Zwijndrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht heeft de politie donderdagmiddag 2 september opnieuw een aanhouding verricht. Dit keer gaat het om een 24-jarige man uit Amsterdam. Afgelopen dinsdag werd al een 43-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het versturen van dreigbrieven die in Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht zijn bezorgd.

Explosie(f)
De man is donderdag rond 16.00 uur aangehouden op de Delflandplein in Amsterdam. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de explosie op De Boezem en het plaatsen van een explosief op de Merelstraat in Alblasserdam. Zijn auto is in beslag genomen en zijn woning is doorzocht.

Tips
Een groot rechercheteam uit Rotterdam is nog volop bezig met het onderzoek. Daarbij blijft informatie van getuigen van belang. Camerabeelden of andere informatie wat van belang is voor het onderzoek ontvangt de politie graag. Bellen kan naar de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem 0800-7000. Vertrouwelijk informatie delen kan bij Team Criminele Inlichtingen (TCI) via 06-33236432.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer