Tiplijn: 06-19541384

Politie arresteert vrouw voor rol bij bezorgen van dreigbrieven in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdag 31 augustus 2021 een 43-jarige vrouw uit Rotterdam gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij het versturen van dreigbrieven die in Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht zijn bezorgd. “In het onderzoek naar de reeks geweldsincidenten in Zwijndrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht heeft de politie gisteren een 43-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. Ze zit vast en wordt verhoord over haar rol in de zaak,” laat de politie weten. In de brieven stond, naar zeggen, onder meer: “Onze spullen of ons geld.”

De brief werd bij De Boezem in Alblasserdam bezorgd, maar ook bij een woning in Hendrik-Ido-Ambacht. De inhoud van de brief was identiek. De brief was bedoeld voor Alex R. uit Alblasserdam, die in de brief wordt aangesproken met ‘André’. Ook zou er bij de politie informatie zijn binnengekomen dat Alex R. op de dodenlijst van een criminele organisatie staat.

Een groot rechercheteam is volop bezig met het onderzoek. De politie laat weten: “Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat er eerder dreigbrieven zijn bezorgd op verschillende adressen. Het vermoeden bestaat dat de vrouw hier een rol bij heeft gespeeld. Het onderzoek gaat volop door. Gisteren werd er in Opsporing Verzocht  aandacht besteed aan de zaak. Dat leverde tot nu toe drie tips op waar de recherche mee verder gaat.”

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer