Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter assisteert bij medische noodsituatie in Gorinchem

0

GORINCHEM – Inzet van het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter was woensdagochtend 1 september 2021 nodig bij een medische noodsituatie in een woning aan de Anna Bijnsstraat in Gorinchem. Omstreeks 11.10 uur werd de ambulancedienst met spoed gealarmeerd. Rond 11.30 uur werd ook de hulp ingeroepen van het team van de traumahelikopter. De ambulance reed met de patiënt naar de parkeerplaats bij de evenementenhal aan de Franklinweg. Daar stapte de arts en verpleegkundige van de traumahelikopter in de ambulance om het ambulancepersoneel te assisteren. Na behandeling is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het UMC in Utrecht. De arts van de traumahelikopter is meegereden met de ambulance.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer