Tiplijn: 06-19541384

Vuurwerk door brievenbus ontploft in Dordtse woning

0

DORDRECHT – Bij een woning aan de Mecklenburgstraat in Dordrecht is in de nacht van zondag 29 op maandag 30 augustus vuurwerk door de brievenbus gegooid. Het vuurwerk ontplofte waardoor schade ontstond aan de voordeur en een raam. De bewoners waren thuis toen de explosie plaatsvond. Ze raakten niet gewond.

De brandweer rukte na de ontploffing om 4.15 uur uit maar van brand bleek geen sprake. De politie doet onderzoek naar de explosie bij de woning.

Er zou geen verband zijn met de onrust in de regio vanwege de vergisontvoering. “Er is momenteel geen enkele indicatie dat deze explosie een verband houdt met andere onderzoeken,” zo laat een politiewoordvoerder weten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer